Eerste Hero Pack Collection voor Marvel Champions: The Card Game

 

Afbeelding
De helden zijn samengebracht
Aankondiging van de eerste Hero Pack Collection voor Marvel Champions: The Card Game

HELMOND – 19 januari 2023. Vanaf november 2019 ligt Marvel Champions: The Card Game in de winkelrekken. Sinds die dag hebben helden van alle soorten zich bij het team gevoegd, van iconische Avengers tot buitengewone X-Men. Aan het einde van de Mutant Genesis reeks heeft het spel momenteel 43 helden, waarvan 28 in individuele Hero Packs.

Dat zijn veel helden, en het spel is nog jong. Als Marvel Champions blijft groeien, kan het voor nieuwere spelers moeilijker worden om helden uit oudere reeksen op te sporen, wat ons bij de aankondiging van vandaag brengt!

Fantasy Flight Games kondigt met plezier Hero Pack Collection 1 aan voor Marvel Champions: The Card Game!

Deze eerste collectie neemt alle zes Hero Packs van de eerste reeks Marvel Champions producten - Captain America, Ms. Marvel, Thor, Black Widow, Doctor Strange en Hulk - en combineert ze allemaal in één pakket. Alle originele inhoud van elke Hero Pack is te vinden in deze collectie, inclusief extra back-of-pack kaarten voor deckbuilding. Als je een of meer helden uit de eerste reeks hebt gemist, is dit de perfecte kans om je team aan te vullen!

Opmerking: Dit product is een herverpakking van bestaande Hero Packs. Als je alle zes Hero Packs in deze collectie al bezit, dan vind je geen nieuwe kaarten of inhoud in dit product.

Verzamel het team!

De eerste held in deze collectie is Captain America! De klassieke leider van de Avengers, Cap is een veelzijdige allrounder die gemakkelijk in elk team past. Met zijn iconische schild in de hand en zijn vermogen om zich klaar te maken voor meer actie, is Captain America de perfecte held om de leiding te nemen in de strijd tegen het kwaad.

Het voorgebouwde deck van Captain America maakt gebruik van het Leadership aspect.

De tweede held is de prachtige Ms. Marvel! Hoewel ze misschien niet zo'n ervaren held is als Captain America, kan Ms. Marvel het nog steeds opnemen tegen de zwaarste schurken dankzij haar vermogen om gebeurtenissen die ze net heeft gespeeld terug te kaatsen naar haar hand. Elke nieuwe set voegt meer tools toe aan de uitrusting van Ms. Marvel, waardoor ze een geweldige keuze is voor spelers die van creatieve deckbuilding houden!

Ms. Marvel's voorgebouwde deck gebruikt het Protection aspect.

De volgende is de machtige Thor. Als de zoon van Odin en de God van de Donder is Thor een krachtige krachtpatser die gespecialiseerd is in het verpletteren van de schurken. Gebruik zijn magische hamer Mjolnir en veeg door de vijandelijke troepen met Thor's goddelijke kracht!

Het voorgebouwde deck van Thor gebruikt het aspect Aggression.

De vierde held in deze collectie is Black Widow. Een agent van S.H.I.E.L.D. en een meesterspion. Black Widow is een combo-georiënteerde held die zich richt op Preparation kaarten om haar vijanden in de val te lokken en te straffen. Dans over het slagveld met dodelijke gratie en stop de plannen van de schurk!

Het voorgebouwde deck van Black Widow gebruikt het Justice aspect.

Na Black Widow volgt de Sorcerer Supreme, Doctor Strange! Deze meester van de magie hanteert krachtige Invocation kaarten om de strijd naar zijn hand te zetten. Met zijn mystieke kunsten en zijn flexibele spel is Doctor Strange een held met een antwoord op elke situatie!

Doctor Strange's voorgebouwde deck gebruikt het Protection aspect.

En last but not least is er de incredible Hulk! Deze grote, groene krachtpatser is een wandelende tank, met verreweg de hoogste hitpoints van alle helden in het spel. Zijn kracht is indrukwekkend, maar door zijn woede is hij ook moeilijk onder controle te houden. Als je de uitdaging aandurft, probeer Hulk dan eens!

Hulk's voorgebouwde deck gebruikt het Aggression aspect.

Helden in overvloed
Deze zes helden luidden de eerste reeks Marvel Champions Hero Packs in, en nu zijn ze hier om de eerste Hero Pack Collection in te luiden. Als je een nieuwkomer bent in Marvel Champions: The Card Game, dan is dit de perfecte gelegenheid om de helden die je misschien gemist hebt in te halen!

De Hero Pack Collection 1 verschijnt op 14 april. Pre-orders voor het Hero Pack Collection 1 worden opgesteld voor de release. Neem contact op met je winkelier om te zien wanneer je je eigen exemplaar kunt pre-orderen!

Reacties

Populaire posts