Super-Skill Pinball - Ramp it up!


Een ouderwetse flipperkast. Wie droomt er nu niet van om deze op zolder te hebben staan om zo maar even tussendoor een potje te kunnen flipperen. Ware het niet dat sommigen van ons de plek er niet voor hebben of dat de aanschaf wel erg in de papieren loopt. Een flipperkast is hot en daar moet je diep voor in de buidel tasten. 
Naar niet getreurd, Wizkids heeft een handzaam en goedkoper exemplaar weten te maken, waar je evengoed veel speelplezier aan zult beleven. 


Dit doosje is het vervolg op Super-Skill Pinball- 4 Cade. Deze versie is ook solo speelbaar. 
Om te beginnen kies je één van de vier unieke speeltafels. Pakt de bijbehorende glazen scoringsschijfjes en een paar dobbelstenen. En je bent zo ver om de flippers te laten rollen. 
Als je kiest voor het Go for Gold bord dan heb je direct een ouderwetse flipperkast te pakken. Het werkt ook feitelijk als een pinballmachine. Je start met je bal (glazenschijfje) bij start. Nadat je de dobbelstenen geworpen hebt, kies je één van de twee dobbelresultaten. Deze streep je af en de bovenste sectie. Je mag zo vaak gooien als je wilt. Als je in een sectie geen dobbelsteen meer af kunt strepen, dan val je automatisch in een lagere sectie, net zo lang totdat je onverhoopt voorbij de flippers bent gekomen en je bal verdwenen is. Net zoals bij een echte flipperkast, heb je in totaal drie ballen ter beschikking. Lopende het spel ontvang je bonussen als het je lukt om de juiste getallen af te strepen. 
Noteer je highscore en kijk of je je als flipperkastkoning mag laten kronen. 


Als je van roll and write spellen houdt en ook nog eens een liefde hebt voor flipperkasten, dan mag dit compacte spelletje van Wizkids zeker niet in je spellenkast ontbreken. Misschien wil je dan zelfs nog wel zijn voorganger in huis halen om zo nog meer verschillende flipperkasten te hebben om een highscore neer te kunnen zetten. 
Ben je in het bezit van meerdere exemplaren van dit spel, dan geeft dit nog meer speelplezier voor een groter aantal spelers. Het wordt dan tijd voor een ware pinballrace. Wizkids heeft tevens voorzien in een quick start. Op slechts 2 a4tjes wordt duidelijk hoe het spel gespeeld wordt. Snelle opzet, groot plezier. 

Aantal spelers: 1-4
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Speelduur: 20 minuten

Dit spel is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Super-Skill Pinball - Ramp it up! is geschonken door Wizkids

Reacties

Populaire posts