Toxic People

Ben je klaar voor een giftig potje poker? Schuif dan aan bij een potje Toxic People. In 15 minuten heb je het spelletje onder de knie en je bent er een kleine 45 minuten zoet mee. 

Als je het doosje opent valt direct de matige kwaliteit van het doosje op. Maar wat ook opvalt is de kleurrijke grappige tekeningen van de kaarten. Toxic People combineert poker met actiekaarten. Dit geeft een extra draai aan het spel. Hiermee komt ook het pestelement om de hoek kijken. Want er zitten actiekaarten tussen, waarbij je direct op een fikse achterstand komt te staan, doordat je geconfronteerd wordt met een pittige actiekaart. Het kan je bijvoorbeeld gebeuren dat jouw topkaart afgepakt wordt door je tegenstander, of dat je extra gif tot je moet nemen. En op dat laatste zit je al helemaal niet te wachten, want bij drie gif-fiches lig je al uit het spel. 
Doordat elk spel aangepast kan worden, afhankelijk van de kaarten welke je in het deck stopt, is een potje Toxic People nooit saai. Kies bijvoorbeeld de blufkaart om je tegenspelers te misleiden, of gebruik sabotagekaarten om je vrienden te ondermijnen. Door de aanpassing in de kaarten zijn er diverse strategieën mogelijk om het spel winnend af te sluiten. 

Het Geel Pionneke is in het bezit van de exclusieve Kickstarter Edition.

Aantal spelers: 2-6
Leeftijd: Vanaf 15 jaar
Speelduur: 45 minuten

Toxic People is binnenkort te spelen bij Het Geel Pionneke

Dit spel is geschonken door Ameba

Reacties

Populaire posts